Managementul resurselor umane: 4 tehnici ca sa obtineti maximum de la personalul dvs.

resurse umanemanagementul resurselor umane
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Un intreprinzator nu se poate dezvolta in afaceri fara ajutorul angajatilor sai. Ca sa ajungeti in varf trebuie sa aveti o echipa puternica in spatele dvs. Urmati aceste 4 tehnici pentru a o construi personalul in cel mai scurt timp posibil si consolida in afaceri.

1. Tineti-va personalul la curent cu tot ce este nou si ii priveste direct sau indirect.

Oamenii vor si simt nevoia sa se afle „in miezul“ problemelor, sa stie cat mai multe din tot ce se intampla in firma lor. Nimic nu este mai demoralizator pentru un angajat decat sa fie tinut in intuneric in legatura cu munca lui si cu evenimentele din companie.
Organizati sedinte frecvente cu personalul dvs. Informati-i despre tot ceea ce se petrece in companie. Solicitati-le comentarii, intrebari si probleme. Faceti-l pe fiecare sa se simta ca si cand ar fi „din interiorul“ organizatiei.

Pentru intrebarile dvs. legate de managementul resurselor umane, acum aveti raspunsurile! Pentru mai multe informatii despre
managementul resurselor umane , click aici!

2. Incurajati-va permanent oamenii.

Oferiti feedback regulat asupra performantei si rezultatelor. Oamenii au nevoie sa stie cum se descurca pentru ca vor sa-si imbunatateasca performantele in afaceri, sa se simta mandri de succesele lor. Cu cat oferiti mai mult feedback pozitiv si obiectiv, cu atat mai bine. Cineva spunea ca „Feedback-ul pozitiv este micul dejun al campionilor“.

Cautati continuu oportunitati de a oferi feedback pozitiv. Oamenii au nevoie de recunostinta si incurajare ca de aer. Nu ratati nici o oportunitate in afaceri de a-i face sa se simta bine cu privire la ei si la munca lor.

3. Fiti recunoscator angajatilor care muncesc pentru dvs.

Nu va sfiiti sa fiti recunoscator si sa incurajati. Retineti, oamenii sunt singurul bun care poate fi valorificat daca le oferiti caldura, respect, aprobare si daca le creati un climat de asteptari pozitive. Oferiti-le oamenilor si multumiri, nu numai un salariu pentru munca depusa.

4. Urmariti scopul dvs. principal in afaceri

Scopul dvs. este sa deveniti un conducator capabil sa motiveze si sa inspire oamenii in afaceri. Sa munceasca mai bine in domeniul afaceri decat au crezut vreodata ca este posibil.

Indrazniti sa mergeti inainte. Companiile de succes sunt, invariabil, cele care continua sa cerceteze, sa dezvolte, sa experimenteze si sa introduca noi produse si servicii – chiar si in timpul celor mai grave recesiuni.

Managerii de succes in domeniul afaceri sunt aceia care se zbat continuu sa iasa din zona de confort, sa infrunte esecul si sa mearga inainte.

NOUTATI din Legislatie muncii

[Raluca Dimitriu] Webinar Probleme la incetarea CIM + modificari legislative


Legea nr. 360/2023 a adus noutati privind continuarea activitatii salariatilor pana la implinirea varstei de 70 de ani, iar Legea nr. 283/2022 a modificat substantial Codul muncii, introducand notiuni ca:

• zile libere platite pentru evenimente familiale deosebite;
• concediu de ingrijitor;
• absente de la locul de munca pentru situatii neprevazute.

Cum afecteaza aceste modificari legislative incetarea CIM?

Aflati raspunsul in cadrul Webinarului “Noi probleme practice privind incetarea CIM”.

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
resurse umanemanagementul resurselor umane

Data aparitiei: 13 Noiembrie 2008
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Managementul resurselor umane: 4 tehnici ca sa obtineti maximum de la personalul dvs. Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]