Legea care va aduce profit cu 50-80% mai mare. 11 metode pentru angajatori si angajati

taxe reduse legislatia muncii11 solutii legale angajatori si angajatialternative contract de munca
Legea care va aduce profit cu 50-80% mai mare. 11 metode pentru angajatori si angajati
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Va invitam sa descoperiti o serie de oportunitati legale care va permit sa aplicati prevederile in favoarea dvs. astfel incat sa obtineti un profit semnificativ mai mare fata de cel din prezent. Aveti nevoie de oameni cu care sa lucrati, oameni bine alesi si performati, dar NU vreti neaparat sa incepeti Contracte de Munca in aceasta perioada grea?
 
Ei bine, ESTE POSIBIL! Aveti 11 variante legale prin care puteti economisi bani si va puteti spori profiturile.
 
Mentineti aceeasi performanta sau chiar o performanta mai mare – e crucial in aceste vremuri! Dar… reduceti costurile cu forta de munca si faceti fericiti salariatii!
 
Va spunem cum sa platiti mai putine impozite la stat luna dupa luna pentru a supravietui in CRIZA, respectand prevederile legale in vigoare.
 
 
Stimate angajator, cu totii ne confruntam cu probleme si cu o intrebare esentiala: cum sa facem sa lucram la fel, salariatii sa castige la fel, DAR patronii sa plateasca mai putin la stat? 
 
Unii descopera ca microintreprinderea este cea mai buna varianta: are impozite foarte mici, poti sa scoti bani trimestrial prin dividende! Altii sunt confuzi in ceea ce priveste conventia civila (mai exista asa ceva?). Sau asocierile. Altii considera PFA varianta alternativa.
 
Fie ca sunteti salariat si vreti sa beneficiati de toti banii pe care ii meritati, fie ca sunteti angajator si vreti sa va rasplatiti angajatii cu sumele corespunzatoare, chiar in plina perioada turbulenta, cu siguranta v-ati saturat sa platiti sume impresionante statului.
 
In momentul de fata, un salariat cu contract de munca trebuie sa dea statului 40% din banii munciti in fiecare luna, fara a pune la socoteala ce se intampla cu taxele de dupa virarea salariului.
 
Dar...
Venim in ajutorul dvs. cu un produs in conformitate cu Codul fiscal si cu reglementarile din pandemie. Un produs care explica cele mai avantajoase alternative la contractul de munca, perfect legale, care sa va ajute sa castigati cu 50-80% mai mult.
 
 
Alternativele la contractul individual de munca au beneficiat de corectii prin care legiuitorul a intentionat sa le faca mai neatractive! De exemplu, “manevre” precum cresterea contributiilor la PFA, sau modificarea declaratiilor (46 de pagini ca sa completezi o declaratie!). Apoi texte legale care trimit la alte texte, care trimit si ele la altele – uneori patru sau cinci trimiteri care nu urmaresc decat descurajarea celor care ar incerca sa descopere o cale legala de a-si micsora darile la stat.
 
Dar cine are ochiul antrenat si stie sa descopere si apoi sa profite de „portitele” legale (multe dintre ele nescrise, ci doar reiesite din interpretarea a ceea ce NU scrie in lege!) le poate face si chiar mai atractive decat inainte.
 
De asta noi va propunem acum lucrarea UNICAT in format online: "Taxe reduse - 11 solutii legale pentru angajatori si angajati".
 
Iata care sunt acestea:
 
1. PFA - fara doar si poate, cea mai la moda alternativa la CIM a ultimilor ani
 
Si nu degeaba! O serie de avantaje non-fiscale o evidentiaza clar, transformand-o in favorita angajatorilor si angajatilor deopotriva. Dar... Ramane ACUM PFA cea mai buna alternativa? In ce conditii? Aflati acum din lucrarea ONLINE "Taxe reduse - 11 solutii legale pentru angajatori si angajati” totul despre:
 
- reducerea costurilor firmei prin eliminarea contributiilor la stat pentru fiecare angajat;
-  posibilitatea PFA de a colabora simultan cu mai multe companii, ceea ce ii asigura o crestere semnificativa a veniturilor;
-  efecte fiscale nedorite (dar usor de ocolit!);
-  metode de reducere LEGALA a impozitelor;
-  sfaturi si trucuri ca sa ramaneti cu mai multi bani in buzunar.
 
2. Intreprinderea individuala, intreprinderea familiala
 
Seamana destul de mult cu PFA, mai ales de cand s-a reglementat (si apoi s-a limitat!) posibilitatea persoanelor fizice autorizate de a avea angajati si are avantajul de a fi un sistem extrem de simplu, atat in ceea ce priveste procesul de infiintare, cat si ca organizare si gestiune. Profitati – noi va spunem cum sa infiintati, cum sa platiti contributii minime, cum sa o desfiintati rapid si... cand devine mai profitabila o alta alternativa!
 
3. Contractul/Conventia civil(a) de prestari servicii
 
“Mai exista?!” intreaba unii, uluiti. Da, mai exista - si unii o duc chiar bine cu ea!
 
Este poate una dintre cele mai controversate alternative, daca nu chiar contestate. Aceasta a produs mari surprize in trecutul destul de apropiat, cand, de exemplu, ANAF a sanctionat cluburile de fotbal pe motiv ca ar fi angajat pe baza de conventii civile, de la sportivi profesionisti la soferi. Daca stiau si aplicau cele ce am aratat noi scapau de amenzi de sute de mii de lei…
 
 
Dupa cum am tot spus si nu obosim sa o repetam, sunt perfect legale. 
 
Si perfect OPORTUNE pentru a va salva afacerea si locul de munca in aceste vremuri! Si desigur, adaptate reglementarilor valabile!
 
 
Comandati acum exemplarul dvs. online si dispuneti imediat de:
 
  •  informatii noi cu privire la ceea ce va asteapta, informatii aprofundate, acolo unde e greu de inteles cum puteti interpreta legea in favoarea dvs.;
  •  toate prevederile pe care le puteti combina in favoarea dvs., sustinute de noile temeiuri legale si argumente pertinente in conformitate cu noul Cod fiscal si normele metodologice de aplicare;
  •  detalii si explicatii pentru aspectele ce creeaza nelamuriri;
  •  elementele de noutate si modalitati prin care sa le adaptati in favoarea dvs.;
  •  modele de contracte verificate, de necontestat de catre cei de la Finante.
ATENTIE! Insistam asupra faptului ca, sub nicio forma, NU incurajam tentativele de a frauda in vreun fel statul, chiar daca uneori legislatia pe care o impune ni se poate parea incorecta.
 
Incurajam, in schimb, mintea deschisa si ascutita, si dorinta de a fi la pas cu modificarile reglementarilor in materie de fiscalitate. In plus, suntem pentru exploatarea oricarei oportunitati si a oricarei ”portite” pe care legea o ofera, voit sau nu.
 
 

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
taxe reduse legislatia muncii11 solutii legale angajatori si angajatialternative contract de munca

Data aparitiei: 10 Mai 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Legea care va aduce profit cu 50-80% mai mare. 11 metode pentru angajatori si angajati Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]