Timpul petrecut alaturi de familie - vital pentru salariati

timp petrecut alaturi de familiesalariati viata personalasalariati viata de familie
Timpul petrecut alaturi de familie - vital pentru salariati
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atunci cand vorbim despre timpul petrecut alaturi de cei dragi, discutam, totodata, si despre importanta activitatilor pe care le avem. Desigur ca randamentul angajatilor din ziua de astazi este direct proportional cu puterea de concentrare si dedicarea acestora, de cele mai multe ori.
 
Cum ar putea angajatii sa fie competenti cu adevarat, in contextul in care multi nu reusesc sa petreaca timp alaturi de familie sau cei mici? Unul dintre dezavantajele generatiilor tinere este tocmai faptul ca, desi dispun de mai multi bani si putere de cumparare, au inceput sa neglijeze activitatile familiale.
 
De exemplu, cititul alaturi de cei mici poate fi o activitate foarte constructiva, care ii va ajuta atat pe parinti cat si pe copii sa fie mai fericiti. Nu uitati ca momentele acestea nu se mai intorc, iar clipele petrecute impreuna vor fi in mintea dvs pentru tot restul vietii.
 
Povestile copilariei sunt esentiale, iar acum le puteti descoperi impreuna cu copiii, la ceas de seara. Pentru ca vrem ca salariatii sa dea importanta cuvenita familiei, va prezentam o oferta incredibila de carti destinate celor mici. 
 
Veti plati 2 carti si veti prima una CADOU, detalii aici >>>
 
Iar povestile pe care le veti descoperi sunt destinate copiilor de toate varstele! Frumusetea consta in faptul ca preturile sunt pe masura, asa ca nu va trebui sa platiti sume uriase pentru a le prezenta copiilor cele mai frumoase povesti.
 
In ultimii ani s-a discutat tot mai mult despre cat de important este sa avem angajati stabili emotional, impliniti, care se bucura si de viata personala. Conteaza enorm pentru cultura organizationala a firmei, iar un salariat fericit va aduce valoare companiei, din toate punctele de vedere.
 
Interactiunile cu colegii vor fi mai bune, iar productivitatea si munca de echipa vor fi vizibil imbunatatite. 
 
In oferta de carti pe care o prezentam astazi, veti intalni cele mai cunoscute povesti, pe care cu siguranta le-ati mai auzit, dar va veti aminti cu drag de acestea. 
 
 
Asa ca oferiti-le copiilor dvs sansa de a descoperi o noua latura a copilariei! De multe ori tehnologia pare sa ne acapareze, asa ca uitam frumusetea cititului si parca nu mai dam importanta valorilor de altadata.
 
Desigur ca in oferta de carti a editurii Arthur veti descoperi si carti constructive, care vor stimula mintea copiilor, asa ca nu este vorba doar despre cateva povesti simple. 
 
Deveniti si dvs copii din nou, bucurandu-va de activitati placute, alaturi de familie. S-ar putea sa constatati ca, odata ce imbunatatiti viata de familie, rezultate favorabile vor aparea si la locul de munca. Poate veti merge cu mai mult drag la birou sau va vor veni idei noi, la care nu v-ati fi gandit.
 
Fie ca vorbim de cursuri online sau de sesiuni in format fizic, dvs, ca angajatori puteti organiza traininguri, workshopuri sau cursuri pentru angajatii dvs. pe diverse teme: de la sanatatea mentala si pana la educatia financiara. Oferiti acestora sansa de a creste in cadrul companiei si de a-si dori sa ramana deoarece li se ofera sansa de a se dezvolta din mai multe puncte de vedere. 
 
Astfel de beneficii demonstreaza ca angajatorii pun oamenii pe primul loc si ca printre valorile companiei se numara si un mediu de lucru sanatos in care aspectele toxice de orice fel nu isi au locul. 
 
Indiferent ca sunteti angajator sau angajat, nu neglijati importanta vietii de familie, si readuceti cititul alaturi de copii in prim-plan! 
Iar acum aveti parte de cea mai convenabila OFERTA la cartile pentru cei mici, detalii AICI >>>
 

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
timp petrecut alaturi de familiesalariati viata personalasalariati viata de familie

Data aparitiei: 14 Ianuarie 2022
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Timpul petrecut alaturi de familie - vital pentru salariati Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]