Descopera viitorul si succesul in Resurse Umane la Conferinta Great People Inside, ”Everything HR”, evenimentul de HR al anului 29-30 Mai, Brasov, Romania

Everything HRConferinta Great People Inside
Descopera viitorul si succesul in Resurse Umane la Conferinta Great People Inside, ”Everything HR”, evenimentul de HR al anului 29-30 Mai, Brasov, Romania
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai prestigios eveniment de HR din Romania si unul dintre cele mai importante si de impact evenimente din Europa de Est, conferinta Great People Inside ”Everything HR" se afla la cea de-a 19-a editie. Conferinta se va desfasura in 29-30 Mai, Hotel Qosmo, Brasov.
 
Vino si descopera si tu cele mai noi tendinte, inovatii revolutionare si strategii de succes, prezentate direct de catre experti de top din industrie. Fiti parte din viitorul HR!
 
Printre keynote speakerii prezenti in acest an, amintim pe:
 
Anil Seth profesor de neurostiinta cognitiva si computationala la Universitatea din Sussex si codirector fondator al Centrului Sackler pentru Stiinta Constiintei. Cercetarile sale principale se axeaza pe modul in care perceptiile constiente ale lumii si ale sinelui pot fi intelese prin prisma ”creierului predictiv”.

Flaviu Cicirean fondatorul a doua companii influente in lumea afacerilor, atat in Romania, cat si in Europa: BRAND EMOTIONS si BRAND MINDS.
 
Itay Talgam dirijor de orchestra devenit ”dirijor de oameni”. Gaseste metafore pentru comportamentul organizational si modele de conducere inspirate din functionarea orchestrei simfonice. 
 
Perry Timms fondator si director general al PTHR – o companie de consultanta de nisa, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai buna. Este unul dintre cei mai influenti 100 de oameni de HR la nivel global.
 
Tracie Sponenberg speaker de talie mondiala pe teme de resurse umane, leadership, tehnologie si afaceri, iar in prezent este Chief People Officer al The Granite Group. 
 
Zarja Cibej CEO & Fondator My Tamarin. Zarja si echipa sa lucreaza in parteneriat cu intreprinderi progresiste care inteleg importanta diversitatii si a incluziunii la locul de munca, alaturi de care proiecteaza si implementeaza servicii care sprijina pastrarea angajatilor, satisfactia acestora si diversitatea fortei de munca.

Onyi Anyado lider global, un speaker futurist si corporativ. Onyi sustine discursuri in intreaga lume la diferite conferinte, evenimente si organizatii pe diverse subiecte, cum ar fi gandirea viitoare, viitorul muncii, dezvoltarea si distinctia leadershipului si leadershipul Al si tehnologic. 
 
Ce ar face diferenta in munca ta, in era digitala? Descopera raspunsurile si solutiile la Conferinta Great People Inside, Everything HR si alatura-te liderilor de opinie si expertilor intr-un dialog inspirational. 
 
Pentru mai multe detalii despre eveniment si inregistrare te rugam sa accesezi pagina: www.everythinghr.live/2024.
 
Parteneri ai evenimentului: Brand Minds, Wellington, Charging Partner, Dima Consulting Group, TotalSoft, Autonom, Romanian Software, Tuborg, Sphera Magnolia, Libris, Active Travel,  Macromex, AHK, Camera de Comert si Industrie Brasov, Scoala de Dictie, Media Training. 
 
Parteneri media ai evenimentului: Ejobs, Grupul Iubim Brasovul, 4Career, Learn&Go, La pas prin Brasov, Portal HR, PRwave, Monitorul Expres, NewsBv.ro, AFSRU Asociatia Furnizorilor de servicii de resurse umane, Eventsmax.ro, Leaders, Grupul de presa Bursa, Antreprenor in Romania, Business Mind, Club Economic, Club Antreprenor, Transilvania Business, Economistul, Global HR Manager, Jurnalul de Afaceri, Matek, Risco, Mamprenoare, Portal Management, Search HR, Romania Durabila. 
 
Persoana de contact: 
Andrada Bufnila – Specialist Marketing si comunicare, andrada.bufnila@greatpeopleinside.ro
 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Everything HRConferinta Great People Inside

Data aparitiei: 19 Martie 2024
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Descopera viitorul si succesul in Resurse Umane la Conferinta Great People Inside, ”Everything HR”, evenimentul de HR al anului 29-30 Mai, Brasov, Romania Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Acordarea deducerilor personaleIntrebare: Avem urmatoarea situatie, un angajat care are salariu de incadrare de 10257 si o persoana in intretinere copil de 1 an, ore lucrate in luna 96 in valoare de 4103 , CM neimpozabil cod boala 08 -64 ore in valoare de 5053, Tichete de masa 280 lei, Alte sume 156. Venit brut 9592. Intrebarea este daca aceasta persoana beneficiaza deducere? Daca ne raportam la venitul brut atunci persoana nu beneficiaza de deducere, daca ne raportam la Venitul brut impozabil atunci beneficiaza de deducere. La care...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]